London 2012

Betegség miatt lemondta olimpiai koncertjeit Tom Jones

Tom Jones vasárnap elnézést kért rajongóitól, amiért hörghurut miatt le kellett mondania az olimpiai játékokat ünneplő londoni koncertjeit.

2012.07.29 19:25MTI

A 72 éves walesi énekes a londoni Hyde parkban lépett volna fel több tízezer ember előtt szombaton és vasárnap. Helyette Will Young adott koncertet.

"Elnézést kérek mindenkitől" - írta Twitter-üzenetében Jones, hozzátéve, hogy orvosai rendelték el a fellépés lemondását. A Hyde parki koncertek részét képezik a British Telecom londoni kulturális programsorozatának, amely az olimpiai belépők nélkül maradt szurkolóknak nyújt zenei élményeket, miközben hatalmas kivetítőkön követhetik figyelemmel a sporteseményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.