Tom Jones megdicsérte a hercegi párt

Most már megnyugodhat Katalin és Vilmos

Nem mintha eddig okuk lett volna aggódni, de most aztán tényleg nyugodtan hajthatja álomra a fejét Katalin és Vilmos, amióta bezsebelték a nagy popikon, Tom Jones dicséretét is. A sztár szerint jól kiválasztották egymást.

Képekben Katalin és Vilmos eljegyzése és esküvője képgaléria

2012.05.14 12:29ma.hu

Sir Tom Jones szerint a brit trónörökösnek, Vilmos hercegnek és feleségének, Katalin hercegnőnek minden oka megvan abban bízni, hogy házasságuk sikeres lehet. Az első évfordulóját nemrég ünneplő hercegi párban az angol énekes szerint minden "összetevő" jelen van, ami a tartós párkapcsolathoz szükséges.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Márpedig ha valaki, ő tényleg tudhatja: feleségét, Melindát 55 éve vezette oltár elé és a mai napig boldogok együtt. Egy lapinterjúban bevallotta: már 2011 áprilisában, amikor látta az ifjú párt a londoni Westminster apátságban, meseszerűnek gondolta szerelmüket, de azóta is meg van győződve róla, hogy kapcsolatuk boldog és hosszú lesz. "Az esküvő valóban mesébe illő volt, és az a tény, hogy világszerte mekkora népszerűséget ért el a közvetítés, jól mutatja, hogy az embereket mennyire befolyásolják a királyok" - mondta.

"Mindenki kíváncsi volt a nemesek felvonulására, de akkor is jó volt látni a két gyönyörű, fiatal szerelmest. Persze sosem lehet tudni, hogy egy házasság mennyire lesz tartós, de vannak bizonyos hozzávalók, amelyek sikeressé tehetik" - folytatta Tom Jones.

Az énekes már korábban találkozott az uralkodóval, és viccesen bevallotta, hogy bizony tartott tőle: II. Erzsébet a hírhedt londoni börtönbe, a Towerbe fogja záratni, ha szembesül vele, hogy Los Angelesben él az Egyesült Királyság helyett. "Megkérdezte, szeretek-e Amerikában élni. Azt feleltem: én csak azért élek ott, mert sokkal kényelmesebb, a szavak csak úgy tódultak kifele, mintha tényleg a Towerbe akart volna záratni Őfelsége" - nevetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.