Katalin és Vilmos meghitt ünneplésre vágyik

Kettesben évfordulózik a brit hercegi pár

Bár a londoni Westminster-apátságban tartott esküvőt tavaly az egész világ figyelemmel kísérhette, első házassági évfordulóját azonban kettesben, a nyilvánosságtól távol készül megünnepelni Vilmos herceg és Katalin hercegnő.

Képekben Katalin és Vilmos eljegyzése és esküvője képgaléria

2012.04.24 12:29MTI

A pár néhány napot kettesben fog eltölteni - a palota szóvivője csupán ennyit közölt.

Vilmos herceg nemrég érkezett vissza a Dél-Amerikai partjainál fekvő Falkland-szigetekről, ahol hat hetet töltött katonai szolgálatának részeként.

A házassági évforduló előtti héten a hercegi párnak több hivatalos megjelenése is lesz. Szerdán Londonban vesznek részt egy dokumentumfilm bemutatóján, csütörtökön pedig egy fogadásra várják őket, amelyet a Déli-sarkot megjárt katonák tiszteletére rendeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.