Óva inti pályatársát a hajfestéstől

Tom Jones vigasztalja McCartney-t: "Teljesen normális, hogy megőszülsz"

A festett barna haj meglehetősen hamisnak hat egy hatvanas férfi fején - figyelmeztette pályatársát Tom Jones, és azt javasolta Paul McCartney-nek, hogy inkább vállalja fel az őszülést.

2012.07.05 14:29ma.hu

Sir Tom Jones szerint az embernek el kell fogadnia, hogy az őszülés a korral jár - ezt Sir Paul McCartney-nak üzente, utalva a 70 éves egykori Beatles-tag feltűnően sötét hajszínére. Mint a 72 évesen is sármos előadóművész fogalmazott: 60 fölött már hamisnak hat egy férfi fején a sötét hajszín, főleg, ha az egyértelműen a festésből származik. Erre egyébként akkor jött rá, amikor visszanézte magát néhány évvel ezelőtt Jools Holland show-jában és nem is festettnek tűnt a saját haja, hanem kifejezetten parókának.

Azóta nem törődik az őszüléssel, és erre biztatja McCartney-t is. Arra azonban nem tért ki, hogy a ráncfelvarrásról mit gondol, különösen ha 72 évesen akar az ember olyan sima bőrt, mint amilyen legutóbb 20 éves korában volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.