Erős és göndör - A sztár durva összeget adott érte

Fotók - Tom Jones tagadja a hétmilliós mellkasszőrt

Ugyan már nem az a fiatal sármőr, de az énekes most sem bíz semmit a véletlenre. Tom Jones tudja, mitől döglik a légy - illetve a nők - , szőrzetére állítólag borsos árú biztosítást kötött.

Képekben a legendás sármőr, Tom Jones képgaléria

2009.04.15 11:15ma.hu

A hölgyek valósággal megőrültek a fiatal Tom Jones-ért.

A
z énekest nemcsak kisugárzása és énekhangja, de a már-már védjegyévé vált szűk ruhái és mélyen kigombolt inge is jellegzetessé tették.

Jones megőrjítette a nőket

Rajta is fogott persze az idő - ám amire ma is büszke, arra állítólag megkülönböztetett figyelemmel ügyel - és költ.

Nemrég elterjedt a híre, hogy a felsőkből rendszerint kilógó mellkasszőrzetéért bármit megtenne.

A nők ma is imádják, ezért nem csoda, ha Tom Jones eme jellegzetes szőrzetet biztosította nagy összegre: a hírek szerint nem kevesebb, mint 7 millió dollárra, a londoni Lloyd-nál.

Tom és a menendzsmentje is tagadta kezdetben, hogy létezne ilyen biztosítás - az énekes újságírói tréfának minősítette a dolgot.

A Lloyd is cáfolta az információt - egyik munkatársuktól mégis kiszivárgott, hogy a hír igaz, ráadásul nem volt egyszerű dolguk a különös szerződéssel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.