Kiköltözött a közösen bérelt lakásból

Robert Pattinson elhagyta Kristent?

Sokkolta Robert Pattinsont, amikor megtudta, hogy szerelme félrelépett, és a jelek szerint a sajtóban nyilvánosan elhangzott bocsánatkérés sem javított a helyzeten: a színész lelépett a közös lakásból.

Képekben Kristen Stewart képgaléria

2012.07.27 12:29ma.hu

Bár Robert Pattinson egyelőre mélyen hallgat a napok óta háborgó botrány kapcsán, mégis sejteni lehet, hogy erősen feldúlta őt szerelme hűtlensége, a közösen bérelt lakás elhagyása egy hatalmas zsákkal már az ősi jóslatokban is rosszat jelentett. Pedig Kristen Stewart még a nyilvánosságot is felhasználta, hátha megenyhül a felszarvazott Alkonyat-sztár szíve, de hiába, a csalódott vámpírfiú egyelőre hallani sem akar Kristenről.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A három éve együtt lévő pár kapcsolata néhány napja került válságba, amikor az egyik bulvárlapban meglehetősen egyértelmű fotók jelentek meg Kristen Stewartról és a 41 éves, nős és kétgyermekes Rupert Sandersről. A rendező akkor keveredett afférba a 22 éves gyönyörű színésznővel, amikor a Hófehér és a vadász című filmet forgatták.

Azóta Sanders a feleségétől és a gyermekeitől kért bocsánatot a sajtón keresztül, Kristen pedig ugyancsak az egyik lapon keresztül üzent Robertnek, hogy megbánt mindent, de legfőképp azt, hogy kockára tett egy pillanatnyi szenvedély miatt mindent, ami igazán számít neki és most elveszítheti azt, aki a legfontosabb a számára. Ez azonban Pattinsont láthatóan nem hatotta meg, és mindenképp szüksége van egy kis időre, hogy nyugodtan átgondolja, ad-e még egy esélyt szerelmének.

"Bolondot csinált belőlem az egész világ előtt" - fakadt ki állítólag az egyik ismerőse előtt, azt azonban csak találgatni lehet, hogy ez a fordulat hogyan fogja befolyásolni a kettejük főszereplésével készült és novemberben mozikba kerülő Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész című film népszerűségét.

Ami azt illeti, elemzők szerint mindenképp jól jön ez a bevételeknek, sőt, akadt, aki már most azt mondta, ez az egész botrány kifejezetten a nagyobb hűhó miatt alakult ki.

Még több hír Robert Pattinsonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.