Nem szabadulhat a színésznő családjának mészárosa

Háromszoros életfogytiglan Jennifer Hudson családjáért

Háromszoros életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki egy amerikai bíró arra a férfira, aki 2008-ban lemészárolta Jennifer Hudson Oscar-díjas énekesnő családját.

2012.07.25 08:29MTI

William Balfour, az amerikai színésznő sógora brutális módon kivégezte Jennifer Hudson 57 éves édesanyját, 29 éves bátyját és hétéves unokaöccsét 2008 októberében. Az életfogytiglani börtönbüntetések mellett még további 120 évi börtönre ítélte más vádpontokban kimondott bűnössége miatt Cook megye egyik bírája.

Jennifer Hudson szüleinek háza, a mészárlás helyszíne (Fotó: MTI)

Balfourt néhány hete találta bűnösnek az esküdtszék előre megfontolt szándékkal elkövetett hármas emberölésben és más vádpontokban. Jennifer Hudson a keddi ítélethirdetéskor megjelent a tárgyalóteremben.

Mivel Illinois államban nincs halálbüntetés, várható volt az életfogytiglani börtönbüntetés kiszabása. A ma 31 éves Balfour Hudson nővérének, Juliának a különváltan élő férje volt, az ügyészség vádirata szerint bosszúból végezte ki a családot, amiért felesége egy másik férfival lépett viszonyra.

Hudson édesanyjának és bátyjának holttestére 2008. október 24-én bukkantak rá a család chicagói otthonában. A művész hétéves unokaöccse - Balfour mostohagyermeke - négy nappal később került elő holtan egy elhagyott terepjáróból. Mindhárom áldozat lőfegyver okozta sérülésekben halt meg.

Balfourt október 29-én tartóztatták le, miután megtalálták a gyilkosságokhoz használt fegyvert a terepjáró közelében. Balfour 2006-ban szabadult feltételesen hétévnyi börtönbüntetés után, amelyet gyilkossági kísérlet és gépjárműrablás miatt róttak ki rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.