Bányai Miklós lesz az egyik riporter

Egy titok már nem titok a TV2 új sztárkereső műsorában

A jól megszokott és ismert arcok helyett egy új riporterre esett a TV2 választása a hamarosan képernyőre kerülő vadonatúj tehetségkutató műsorban: Bányai Miklós eddig színészként bontogatta szárnyait.

2012.07.20 12:29TV2
Fotó: TV2

Egy 27 éves, tehetséges fiatal színészre bízta a Voice riporteri feladatait a TV2. Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami az énekes-tehetségkutatóval kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel. Nemcsak az élő adásokban tűnik majd fel, de ő vezeti az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is.

És ha ez nem lenne elég: betekintést enged a kulisszák mögé is, közben interjút készít a versenyzőket és beszámol a legfrissebb hírekről.

A Színművészeti Egyetemen végzett fiatalember számos színházi szerepet, reklámfilm-forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött. Miklós személyisége, felkészültsége és tehetsége tökéletesen illik a Voice világához, ezért esett rá a csatorna választása.

"Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában" – mondta Bányai Miklós.

The Voice – Magyarország hangja – hamarosan a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.