Összeállt a tehetségkutató 24-es döntős csapata

Képekkel: értük izgulhatunk jövő héttől a Megasztárban

A harmadik válogatóadásban továbbjutókkal kialakult a Megasztár Top24-es csapata. A zsűri, noha nem mindenben értett egyet, végül mégis maradéktalanul elégedett volt a mezőnnyel, akik jövő héttől párbajban küzdenek a továbbjutásért.

A Megasztár 3. válogatójának versenyzői és továbbjutói képgaléria

2012.02.26 10:29TV2

A TV2 tehetségkutatójának harmadik válogatójában nyolc továbbjutóval kialakult a legjobb 24 mezőnye. A péntek esti adásban ismert arcok, egy nagy visszatérő és egy messziről jött fiatalember is lenyűgözte a zsűrit.

Bihal Roland, a No Thanx második énekese azért jött, hogy visszakapja a hitét a zenében, hogy tanuljon és tovább fejlődhessen. Bereczki Zoltán zsűritag már a továbbjutását követő pillanatban figyelmeztette, a modorosságát és a rossz artikulációt el kell felejtenie.

Szintén nem ismeretlenként próbálkozott Nagy Adrienn, aki néhány éve egy magyar film betétdalát énekelhette el. Szerinte a Megasztár lehet az a műsor, amely által többen megismerhetik a tehetségét. A csinos lány is örülhetett: helye van a legjobbak közt.

Az egyik jelölt: Radics Gigi (Fotó: TV2 - A galériához KATT a képre!)


Thiago Bertoldi jött talán a legmesszebbről a műsorba: a brazil fiú három éve él Magyarországon, egy év alatt tanulta meg a nyelvünket. A Dreamgirls egyik betétdalával győzte meg a zsűrit tehetségéről. Radics Gigi, aki tavaly a párbaj adásban esett ki, újra megmérettette magát. Beyonce Hello című dalával nem csak Mester Tamásékat, hanem a közönséget is lenyűgözte. Állótapssal búcsúzott a színpadtól és jutott a Top24-be.

Rajtuk kívül még Almás Gergő, Bakos Bettina, Cserpes Laura és Burgess Benjamin örülhettek. A következő két pénteken párbaj adásokkal folytatódik a Megasztár. A versenyzőket párba osztják és a párosok egyszerre lépnek majd a színpadra, ugyanazzal a versenydallal.

A zsűri azonban csak az egyiküket juttathatja tovább, így alakul ki két hét alatt a Top12, azaz a döntős mezőny, akik március 16-tól az élő adásokban már a nézők szavazataiért versengenek. A Megasztár teljes adása, az egyes produkciók és extra felvételek a http://tv2.hu/megasztar/ oldalon nézhetők vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.