Lemondások és felesleges áldozatok is voltak

Első héten tarolt a Megasztár, most újabb 9-en jutottak tovább

Február második hetén rajtolt el a Megasztár hatodik évada, az első továbbjutók után pedig máris itt egy következő csokorravaló az énekesjelöltekből. A TV2-nek ezúttal úgy tűnik, bevált a számítása.

A Megasztár6 második válogatójának emlékezetes pillanatai képgaléria

2012.02.20 13:29ma.hu / TV2

Bejöttek a TV2 számításai azzal, hogy elhalasztották az eredetileg őszre tervezett Megasztár indulását februárra, ráadásul a korábbi szériában bevezetett változás, nevezetesen hogy szombatról péntekre került át a műsor, ugyancsak az énekes tehetségkutató javára szolgált.

A felmérések szerint már az első héten kétszer annyian kísérték figyelemmel az előválogatót, mint az azonos időben futó konkurens csatorna valóságshow-ját, igaz, a műsor utáni napokban a megújult zsűritagok közül volt olyan, aki nemcsak dicséretet kapott, hanem bizony kijutott neki a kritikákból is.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


Ez azonban magát a műsort nem befolyásolta, a második héten is a megújult formában jelentkezett az összefoglaló, amelyben az ilyenkor szokásos módon még nemcsak a tehetséges versenyzőket láthatják a nézők, de abból is bőven kapnak ízelítőt, hogy milyen volt a mezőny másik vége. Volt, aki lemondta azt a külföldi utat a verseny kedvéért, amelyen találkozhatott végre két és fél éve nem látott édesapjával, Mester Tamás és zsűritársai azonban megjegyezték: kár volt.

Másnak azonban megtérült az áldozata, Szakos Andrea a mobiltelefonjáért kapott pénzből tudott Budapestre jutni, de érdemes volt: benn van a legjobb 24-ben. Régi ismerősökkel is találkozhattunk a második adásban: felbukkant a korábban már élő adásokig eljutott Csonka Andreas, aki megosztotta a zsűrit és csak a régi teljesítménye lendítette át az első akadályon, jót tett viszont a színpadi rutin az Operettszínház tagjának, Kökény Pálnak.

A TOP24-es mezőny néhány nap múlva válik teljessé, a csapat ezután egy felkészítő táborba megy, ahonnan már csak a legjobb 12 versenyző állhat színpadra élő adásban, hogy a zsűritagok mellett már a nézők is beleszólhassanak sorsuk alakulásába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.