Liptai Claudia és Tilla vezeti az énekesversenyt

Újra rajtot vesz: most tényleg elindul a Megasztár 6?

Az őszi beharangozó után elmaradt az indulás, de tavasszal tényleg elindulhat a hatodik Megasztár. A zsűri és a díszlet megújul, a műsorvezetőkkel viszont jól összeszokott pároshoz térhetünk vissza.

2012.01.09 14:29ma.hu / TV2

Nyár végén nagyszabású Mega-gála keretén belül jelentették be, hogy hamarosan elrajtol a TV2 énekes tehetségkutatójának hatodik része, ám a várakozások ellenére végül szeptemberben csak az ÖsszeEsküvők került képernyőre, a csatorna pedig nem kockáztatott az elsöprő sikerű konkurens zenei tehetségkutatóval szemben. Az X-Faktor időközben véget ért, és ezúttal már semmi hasonló nem veszélyezteti a Megasztár sikerét, így a hónapokkal ezelőtt leállított előkészületek most újult erővel indultak el.

A zsűri tagjait tekintve egyelőre még nem végleges minden név, bár azt tudni lehet, hogy Bereczki Zoltán és Falusi Mariann biztosan ott lesznek az ítészek között, és felmerült az egyik korábbi Megasztár versenyzőjének, Kökény Attilának a neve is. Az viszont már nem titok, hogy a műsorvezetők személyét tekintve a csatorna visszatért az alapokhoz, újra összeáll a Till Attila - Liptai Claudia páros, akárcsak a régi szép időkben.

A több mint tíz éves múltra visszatekintő páros tagjai elmondták, hogy a tőlük megszokott profizmussal, ugyanakkor friss lendülettel készülnek a nagyszabású show-ra.

Fotó: TV2


- Nagyon jó érzés, hogy ebben a műsorban léphetek újra a nézők elé, hiszen nagyon közel áll a szívemhez. Amikor búcsúztam, nagy szükségem volt a pihenésre, de bevallom, mostanra már hiányzott a feladat és ez a számomra oly fontos csapat. A Megasztár szórakoztató, semmihez sem hasonlítható hangulatú show, melyben valódi emberi sorsokat követhetünk nyomon, ami nem csak a nézőket, de minket műsorvezetőket is megérint.

A legfontosabb, hogy olyanoknak tudunk esélyt adni, akik a Megasztár nélkül talán sosem tudnák megmutatni a tehetségüket
- mondta Claudia, akihez hasonlóan - a műsorban az első széria óta részt vevő - Tilla számára is összeforr a show-ban a szórakoztatás a valódi tehetségek felfedezésével.

- Az egyik legállandóbb dolog mostanra az életemben a Megasztár lett. A kezdetektől részt veszek a műsorban, ami minden évadban más és más, hiszen a versenyzőktől függ, hogyan alakul. Felemelő, hogy igazi fiatal tehetségeknek segítünk lehetőséghez jutni az egyes szériákban.

Ha jellemeznem kellene a Megasztárt azt mondanám: sorsfordító, felemelő, egy új élet lehetőségét rejti magában. Claudiával pedig remek csapat vagyunk: éppen tíz éve álltunk először közösen kamerák elé, ismerjük egymás minden rezdülését. Boldog vagyok, hogy idén is együtt vezethetjük ezt a műsort!
- mondta Tilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.