Kökény Attila: "Csoda, hogy idáig eljutottam"

Megint jönnek, énekelnek... - Indul a Megasztár6

Nehéz nem észrevenni az ismert énekes tehetségkutató újabb szériájának indulását: már az utcán hosszú, kígyózó sorokban ácsorogtak a reménykedő dalnokok. A befutott megasztárokra pedig rátört a nosztalgia.

2011.08.06 11:29ma.hu

Óriási izgalom övezi a Megasztár induló hatodik szériájának válogatóját, az ismert tehetségkutató a reménykedő versenyzőknek már nem tud túlzott meglepetést okozni, pontosan tudja mindenki, mire számíthat, így nem csoda, hogy ezúttal is több ezren küldték el a jelentkezésüket a TV2 székházába. A válogatók már meg is kezdődtek, és már ez adott némi ízelítőt abból, milyen kemény megpróbáltatásokon kell keresztülmenniük azoknak, akik szeretnék elnyerni Az Év Hangja címet.

A hosszú sorokban kígyózó tömegben néha ismerős arcok is felbukkannak, ami teljesen érthető: az egykori döntősök is kíváncsiak a felhozatalra. Ilyenkor nyilvánvalóan nemcsak a szakmai érdeklődés vezérli őket: az új megasztárok bizony a régebbi tehetségekre nézve is konkurenciát jelentenek, és nem árt időben felkészülni az újabb trónkövetelőkre.

Fotó: TV2

Kökény Attila sem hagyta ki a kínálkozó alkalmat, hogy szétnézzen a válogatón, ám az emlékek azonnal megrohanták őt. "Jön vissza az a hihetetlen nagy érzés, ami akkor töltött be, mikor itt álltam: én ötezer embert álltam végig, úgyhogy tudom, milyen várakozni, stresszelni, sikerülni fog-e vagy sem." - mesélte a STOP-nak a 35 éves zenész, aki mindenkinek drukkol és jó versenyzést kíván, miközben megjegyzi: "Egy csoda, hogy idáig eljutottam!"

A Megasztárhoz viszont nemcsak a versenyzők és a zsűri, no meg a felfokozott izgalom tartozik, Till Attila is már-már szinte kötelező "kellék" a műsorhoz. A tehetségkutató során ezúttal is ő lesz az egyik műsorvezető, bár az továbbra is kérdés, ki fog az oldalán állni, az esélyesekről több hír is felröppent, de ezek egyikét sem kommentálta a csatorna.

Az viszont biztos, hogy Tillának hiányozni fog Liptai Claudia. "Már úgy megszoktam, hozzám nőtt: jobbra nézek és ki áll ott? Claudia!" - árulta el az internetes bulvárlapnak, és nem csinált titkot belőle, hogy mindent elkövet azért, hogy ezúttal is így legyen. A csatorna azonban tavasszal fokozatosan kezdett elköszönni a vörös démontól, előbb műsorvezetőként, majd a napi sorozatból is kiírták, így túl sok esély nincs rá, hogy Tilla álma teljesüljön.

A legnagyobb kérdés úgysem az ő, hanem a sokezer reménykedő álma: vajon kié fog teljesülni, ki állhat év végén a konfettikkel és tűzijátékkal teliszórt színpad közepén, a fél ország által ünnepelve?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.