Oprah Winfrey is elkíséri a Fehér Házba

Robin Williams megcélozta az elnöki széket

Júliustól a Fehér Házba helyezi át székhelyét Robin Williams színész, igaz, nem az eredetibe, csak annak egy díszletként felépített másába, miután ő játssza el Dwight Eisenhower amerikai elnököt a The Butler című filmben.

2012.07.20 10:29MTI

Dwight Eisenhower amerikai elnököt alakítja Robin Williams a The Butler (A komornyik) című filmben, amelynek forgatása júliusban kezdődik New Orleansban. Lee Daniel rendező filmjének főhőse Eugene Allen, a Fehér Ház alkalmazottja, főkomornyik, aki három évtized alatt nyolc elnöki családot szolgált ki.

Nem túl elnöki... (Fotó: Chicago Reader)

Williams mellett Forest Whitaker (akivel már a Jó reggelt, Vietnám! című filmben is remek párost alkottak), Oprah Winfrey, Vanessa Redgrave, Terrence Howard, John Cusack, Alan Rickman és Jane Fonda neve is olvasható a sztárszereposztásban - írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

A rendező - akit 2010-ben a Precious - A boldogság ára című munkájáért jelöltek Oscarra - Danny Stronggal dolgozott a forgatókönyvön, amelyet egy Allenről szóló, a The Washington Postban megjelent cikk ihletett.

Robin Williams a The Butler után a Phil Alden Robinson rendezésében készülő The Angriest Man in Brooklyn című produkcióban játszik, amelyet szeptemberben kezdenek forgatni New Yorkban. A történetben egy orvos azt találja mondani egy undok páciensnek, hogy már csak kilencven perce van hátra az életéből, mire a férfi nekivág, hogy amit lehet, jóvá tegyen korábbi rossz húzásaiból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.