Spielberg és Lucas is jelen volt az eseményen

Harmadszor is megnősült Robin Williams

Samuel Johnson szerint a második házasság nem más, mint a remény diadala a tapasztalat felett. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy mi a helyzet a harmadik nősüléssel.

2011.10.25 09:37ma.hu

Fényűző szertartás keretén belül harmadszor is megnősült Robin Williams: a legfőképp komikus szerepeiről ismert színész vasárnap a kaliforniai Napa Valley-ben Susan Schneidert vette feleségül. A 60 éves színész életének eme jeles napját számos híresség tette még fényesebbé, jelen volt többek közt Steven Spielberg, George Lucas és Billy Crystal is.

Fotó: ChicagoReader

Az esküvőről lánya, a 22 éves Zelda is beszámolt a Twitteren, bár határozottan fáradtnak tűnt a ceremónia után. "Kezdődhet a házasság őrülete! (...) A lábaim teljesen kész vannak. Azt hiszem, itt az ideje, hogy belefeküdjek a kádba, egyek és írjak. Sic."

Egy nappal az esküvő előtt a menyasszony egyébként bevallotta a San Franciscó-i Krónika című lapnak, hogy rettentően izgatott amiatt, hogy férjhez megy. A színésszel 2009-ben ismerkedtek meg, amikor Williamsnek szívműtéte volt, Susan volt az ápolónő, aki segített neki visszanyerni az egészségét.

A Holt költők társasága főszereplője először 1978-ban nősült, Valerie Velardival 10 évig voltak házasok, az ebben született Zachary most 28 éves. Másodszor Marsha Garcés-t vette feleségül, tőle két lánya született, a már említett Zelda, valamint Cody, aki idén 19 éves. A válási procedúra tavaly zárult le, bár már 2008-ban beadta a periratokat "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva.

Amikor kiderült, hogy második házassága csődbe ment, Williams megfogadta, hogy soha többé nem járul anyakönyvvezető elé, akkor úgy fogalmazott: nemcsak anyagi okok miatt nem akar nősülni, hanem azért sem, mert az emberek kétszer is meggondolnák, elváljanak-e, ha a fele szerencséjük helyett valamelyik testrészüktől kellene megválni.

"Szóval látod, hogy valakinek csak egy lába és egy karja van, és azt mondod: Szia, Bill, ez a harmadik házasságod? Ne nősülj negyedszer!" - viccelődött. A jelek szerint azonban felülbírálta korábbi álláspontját és talán harmadszorra jobban sikerült választania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.