Súlyos beteg Robin Williams!

Életéért sokan aggódnak! Szívműtét vár a világsztárra!

A Jó reggelt, Vietnám! sztárja szerdán légzési nehézségekre panaszkodott, és orvosai javaslatára több fellépést is lemondott. A legfrissebb hírek szerint később bejelentkezett egy miami kórházba, ahol kiderült műteni kell: ki kell cserélni az aorta billentyűjét.

2009.03.09 18:15mellesleg

A neves színésznek meg kellett szakítania előadókörútját, mivel kiderült, hogy szívműtétre van szüksége.
 
Az 57 éves színész nyilatkozatban köszönte meg a támogatást és a sok jókívánságot, amit a rajongóitól kapott az elmúlt napokban, kifejezésre juttatva, hogy reményei szerint hamarosan visszatérhet a színpadra. komikus életéért sokan aggódnak, hiszen komoly szívbillentyűműtéten kell átesnie. 

Williams 80 állomásos, egyszemélyes kabaréturnéja alatt lett rosszul, ami miatt le kellett mondania fellépéseit.

Műsorának önironikusan Az önpusztítás fegyverei címet adta, amelyben vall alkoholizmusáról és pszichés problémáiról is. Kórházi ágyán elérzékenyülve köszönte meg a felé áradó szeretetet és jókívánságokat. 

- " Teljesen megdöbbentem, hogy ennyien szeretnek." – üzente rajongóinak. 

– " Imádtam, bár ezek szerint nem jól bírtam a turnét, de már alig várom, hogy folytathassam!

 Sajtószóvivője szerint Williams úgy tervezi, hogy ősszel folytatja tavaly szeptemberben megkezdett 80 állomásos körútját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.