A mókamester nem bírt a nejével

Válik Robin Williams - másodjára is

Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a válási papírokat Robin Williams második felesége egy San Franciscó-i bíróságra - A filmsztár 1998-ban vette el Marsha Gracest, akit úgy ismert meg, hogy ő volt a bébiszitter első házasságából született kisfia mellett.

2008.03.27 12:00MTI
Robin és Marsha - Még boldogan...

Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a válási papírokat Robin Williams második felesége egy San Franciscó-i bíróságra.

A filmsztár 1998-ban vette el Marsha Graces-t, akit úgy ismert meg, hogy ő volt a bébiszitter első házasságából született kisfia mellett.

Az évek során két közös gyermekük született, lányuk, Zelda ma 18 éves, fiuk, Cody pedig 16. A házaspár tavaly december 31-én költözött szét.

Az asszony a még fiatalkorú Cody felügyeleti jogát is szeretné megkapni - ez derült ki a szerdán közzétett periratokból.

Itt még teljes volt a család...

Az 56 éves sztárkomikus pályája a hetvenes években kezdett felívelni, többször jelölték az Amerikai Filmakadémia díjára (Jó reggelt, Vietnam!, Holt Költők Társasága, A halászkirály legendája), és a Good Will Hunting című film pszichológusalakításáért meg is kapta az Oscart.

Második felesége producerként dolgozott Williams filmjein, és társtulajdonosa lett a színész Blue Wolf Productions filmgyártó vállalkozásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.