A színész remélhetőleg hamarosan felépül!

Sikerült! Robin Williams túlvan a szívműtéten!

A háromórás operáció rendben zajlott, a színész várhatóan nyolc héten belül felépü. lSikeres szívműtétet hajtottak végre hétfőn egy ohiói klinikán Robin Williams amerikai színészen.

2009.03.24 15:40ma.hu

Ahogy arról korábban írtunk az 57 éves komikus szívbillentyű-problémák és szívritmuspanaszok miatt feküdt a kés alá, éa Marc Gillinov, a Cleveland Klinika szívsebésze szerint a háromórás operáció rendben zajlott, és a színész várhatóan nyolc héten belül teljesen felépül. 

Robin Williams különben a hónap elején jelentette be, hogy megszakítja 80 fellépéses előadókörútját, mert kiderült, hogy szívműtétre van szüksége.
 
A sztárt a betegség ellenére sem hagyta el a humora: a műtét után kiadott közleményében máris jelezte, hogy előadás-sorozata eredeti címét (Önpusztító fegyverek) valószínűleg Önpusztító és gyógyító fegyverekre módosítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.