Mindig is a tenyerén hordozta Beát

Képek - Király Viktor megköszönte a két évet szerelmének

A Megasztár egykori győztese, Király Viktor világ életében nagy tisztelője volt a gyengébbik nemnek. Barátnőjét mindig a tenyerén hordozta, és apró meglepetésekkel halmozta el - így évfordulójukon sem tehetett kivételt.

A mesebeli Marokkóba vitte szerelmét Király Viktor képgaléria

2012.07.16 16:29ma.hu

Noha Király Viktorról nehéz elhinni, most bevallotta, hogy mindig is bátortalanul közeledett a lányokhoz, így jelenlegi szerelmét, Beát is alig-alig merte első alkalommal megszólítani, hogy elhívja fagyizni. A női nemet ugyanakkor nagy becsben tartó Megasztár-győztes azóta is minden földi jóval elhalmozza párját, rendszeresen meglepi apróbb és nagyobb meglepetésekkel, így téve szebbé az eddig eltelt kerek két évet és remélhetőleg még sokszor kettőt a jövőben.

Ám a szerelmesek annak ellenére, hogy alig néhány hónapnyi ismeretség után már össze is költöztek, szinte alig látják egymást: Viktornak a hétvégéi csaknem mindig fellépésekkel vannak telezsúfolva, hétköznap pedig a barna hajú, törékeny táncoslány nem ér rá kikapcsolódni. Az évforduló viszont nagyszerű alkalom volt arra, hogy mindketten egy kis szünetet tartsanak, így Viktor elhatározta: az eddigi két évért cserébe Bea nagyon is megérdemli, hogy igazi hercegnőnek érezhesse magát legalább néhány napra.

Ehhez pedig mi más lehetett volna alkalmasabb, mint egy utazás a mesés Marokkóba? Ráadásul ehhez még hosszú utazásra sem volt szükség, csak pár órányi autóútra, mert Egerszalókon is valódi marokkói hangulat fogadta a szerelmeseket a Shiraz hotelben. Természetesen mindezt Viktor a legnagyobb titokban szervezte meg.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Olyan helyre szerettem volna vinni a kedvesemet, ami különleges, és illik hozzá – mondja Viktor, – és mivel ő az én Jázmin hercegnőm, adott volt az 1001 éjszaka szállodája. Hála Istennek vendéglátóinkkal sikerült szövetkeznem, és bevehettem magam a konyhába, hogy saját kezűleg készítsem el Bea egyik kedvenc ételét, a Shiraz csirketálat. A séf segítségével olyan vacsorát sikerült összehoznom, hogy a meglepett Beának a szava is elállt.

A meglepetések sora pedig nem ért végett a dubai kertben, mert az ínycsiklandó vacsorát egy arab mágus varázslatai követték a Casablanca bárban, az éjszakához pedig egy pezsgőfürdőzés a massai fürdőben, majd egy csobbanás az egzotikus arab udvari medencében adta meg a hangulatot – utóbbiban valódi sós víz idézte a tengerpartot.

Nagyon jól sült el a tervem, örülök, hogy sikerült titokban tartanom egész addig, míg be nem léptünk a szálloda ajtaján" – örvendezett Viktor, aki a bár zongorája mögött még az Over című új dalát is előadta kedvesének, aki könnyekig hatódott.

"Bár szakításról szól a dal, de nem rólunk, hiszen én egészen biztos vagyok abban, hogy ennek a két évnek lesz folytatása és örökre szól a mi kapcsolatunk. Igaz, még nem tervezzük az esküvőnket, de a környezet nagyon nagy kedvet adott nekem, hogy megkérjem Bea kezét. Sajnos gyűrűvel most nem készültem, viszont az biztos, hogy az lesz a következő meglepetésem...” – sejteti Király Viktor.

Még több hír Király Viktorról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.