"Csakazértis elutazok Pekingbe!"

Király Viktort hordágyra kényszerítheti az influenza?

Magas lázzal és fájdalmakkal küzd a megasztár, de még ez sem tántoríthatja el attól, hogy elutazzon Kínába, a Holdújév alkalmából rendezett fesztiválra.

2011.01.28 16:29ma.hu

Minden jel arra mutat, hogy Király Viktornak nem sikerült elkerülnie az országszerte dúló influenzajárványt, bár hivatalosan csak annyit lehet tudni, hogy valamilyen vírus vette le a lábáról, és hogy minden porcikája fáj, emellett két napja lázas. Ez azonban nem húzhatja keresztül a terveit, olyan lehetőséget kapott pár napja, amit vétek lenne kihagyni.

A 4. Megasztár győztese a szintén aranyérmes Tóth Verával, valamint további tehetségekkel – Puskás Petivel, Széles Izával, Kállai-Kiss Zsófival és a 4 For Dance együttes tagjaival – együtt meghívást kapott Kínába február első hetére, amikor sor kerül a kínai Holdújév és Tavaszünnep tiszteletére rendezett fesztiválra.

A program szerint a magyar előadók naponta kétszer léphetnek a pekingi közönség elé.

Fotó: kiralyviktor.hu


Király Viktor az Új Ásznak elmondta, hogy régóta szeretett volna már eljutni Ázsiába, de külön örül annak, hogy egy ilyen esemény kapcsán teljesül ez az álma. Az pedig óriási lehetőséget jelent minden fellépő számára, hogy a saját dalaikkal állhatnak színpadra, mert a kínaiakról úgy tartják, „befogadó” közönség, ráadásul ott a lemezeket inkább szokás megvásárolni, semmint letölteni.

A betegséggel küzdő énekes tehát minden tőle telhetőt elkövet, hogy az utazás napjáig összeszedje magát, de mint az Új Ásznak mondta: „ezt a lehetőséget akkor sem hagyom ki, ha hordágyon kell, hogy kivigyenek a repülőtérre!

Szenzációs: Kínaiul fakadnak dalra a megasztárosok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.