Elpusztult a sztár tigrise

Többé nem hallhatjuk Michael Jackson Thrillerjét

Elpusztult Michael Jackson Thriller nevű tigrise, amely a popsztár életében a Neverland birtok lakója volt.

2012.06.28 10:29MTI

A 13 esztendős, 170 kilós állat Tippi Hedren színésznő és állatvédő kaliforniai állatmenhelyén múlt ki szerdán tüdőrák következtében. Az állatot felboncolták, majd elhamvasztották. A menhely dolgozói később privát búcsúztatás keretében temetik el az állat maradványait a telepnek erre a célra fenntartott részén.

Thriller fivérével, Sabuval 1998. november 20-án született, és 2006. május 4-éig élt Michael Jackson birtokán. Amikor a sztár elhagyta Neverlandet, állatorvosa felkérte Hedrent, hogy adjon helyet a nagymacskáknak a Los Anglestől 50 kilométerre fekvő menhelyén. A birtok egyéb állatait, a zsiráfokat, flamingókat, orángutánokat, elefántokat, valamint sok tucatnyi hüllőt egyéb amerikai menhelyek fogadták be.

Hedren elmondta: a 2009-ben elhunyt Jackson gyakran emlegette állatait, de sohasem érdeklődött utánuk, és adománnyal sem járult hozzá menhelyi gondozásukhoz. Egy évvel a tigrisek megérkezése után Thrillerről és Saburól készült fotókat és pólókat küldtek Jackson gyerekeinek, de semmiféle választ nem kaptak - mondta el az adományokból fenntartott menhely vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.