Attól fél a "laza" börtönben, hogy meghal

Keményebb börtönt kér Michael Jackson egykori orvosa

A rossz ellátásra panaszkodik Conrad Murray, és úgy érzi, ha továbbra is a Los Angeles-i börtönben kell maradnia, akkor nem kerül már ki onnan élve. Egy szigorúbb állami börtönnel elégedettebb lenne.

2012.06.19 16:29ma.hu

A magát ketrecbe zárt vadnak érző Conrad Murray attól fél, nem kerül már ki a börtön rácsai mögül, ahová négy évre csukták be Michael Jackson halálának gondatlan okozásáért, ám meglepő módon nem enyhítésért, hanem kifejezetten szigorúbb börtönbe helyezésért folyamodott. Az egykori magánorvos úgy véli, agydaganat is megtámadta őt, és véleménye szerint a megyei börtön helyett egy állami fegyintézetben jobb ellátásban részesülhetne.

Barátai szerint - akik meglátogatták - egyébként valóban nincs túl jó bőrben, nemcsak jelentős súlyt veszített, de arca is beesett és fakó, egyesek szerint már-már olyan, mint néhai kezeltje, ugyanúgy fehéredik az arca. A börtönőrök és a rabtársaitól kiszivárgott információk szerint szinte sosem megy ki a napfényre, celláját is legfeljebb csak a zuhanyzás idejére hagyja el.

Ez utóbbiban viszont nincs túl gyakran része, emellett az 59 éves orvos arra panaszkodott, hogy mindössze havonta egyszer mehetne friss levegőre és ugyanilyen gyakorisággal kap tiszta fehérneműt. "A rendszer megöl engem!" - panaszkodott az egykori szívspecialista.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.