Feleségének írta a sztár a levelet

Mégsem árverezik el Michael Jackson magánlevelét

Lekerült az árverési listáról az a levél, amelyet mintegy másfél évtizede írt Michael Jackson a feleségének, Lisa-Marie Presleynek. A visszavonást maga az exnej kezdeményezte.

2012.06.04 12:29ma.hu

Visszavonta az aukciós ház azt a magánlevelet, amelyet egykor Michael Jackson írt a saját kézírásával feleségének, Lisa-Marie Presley-nek - a híres énekes, Elvis Presley és színésznőként ismertté vált feleségének, Priscilla Presley lányának. A híresség maga kérte Darren Julientől, az árverést lebonyolító híres cég vezetőjétől, hogy ezt a meglehetősen személyes hangvételű levelet mégse vigyék kalapács alá a június folyamán megszervezésre kerülő árverésen.

Michael Jackson és Lisa-Marie Presley Budapesten, 1994 augusztusában (Fotó: MTI)

Az aukciósház tulajdonosa elmondta, a kérést tiszteletben tartják nemcsak azért, mert a levél valóban túlságosan személyes jellegű, hanem azért is, mert szeretnének továbbra is jó kapcsolatot fenntartani Presley úrhölggyel. Pedig szépen hozott volna a konyhára a levél: az előzetes becslések szerint akár az 1200 dollárt is elérhette volna, ha a mindössze két évig házasságban élt exfeleség nem lép közbe - emlékeztetett rá a nemzetközi sajtó.

A levél valamikor 1993 és 1996 között születhetett, Lisa-Marie 1994-től volt két évig Jacko felesége. A saját kézírású relikviából kiderül, hogy a popikon már közel 20 évvel ezelőtt is küzdött az alvásproblémákkal, amelyek közvetve végül a halálához vezettek. "Nagyon szükségem van a pihenésre. Nem aludtam már szó szerint négy napja. Távol kell tartanom magam a telefontól és az üzleti jellegű kapcsolatoktól. Elsősorban az egészségemre kell vigyáznom" - írta, és ebből az is kiderül, hogy mennyire küzdött a hírnév árnyoldalaival. "Megőrülök érted" - zárta a rövidke vallomást.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy hogyan került a levél az árverési tételek első helyére, de valószínűleg egy jó ideig most nem kerül elő újra, miután a címzett igényt tartott rá. Az aukción ugyanakkor továbbra is licitálásra vár Whitney Houston egyik régi útlevele, amelyet 1979-ben állítottak ki és öt évvel később veszítette el érvényességét, ebből 6000 dolláros bevételt remélnek, de ennél is magasabban tervezik leütni Amy Winehouse ruháját, amelyet a Rehab című videóklipben is viselt: becslések szerint akár a 16 ezer dollárt is elérheti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.