14 évig meseszerű volt a kapcsolatuk

Hoppá: Johnny Depp szakított Vanessa Paradisszal

14 együtt töltött év és két közös gyermek után elváltak Johnny Depp és Vanessa Paradis útjai - a hírről a színész szóvivője számolt be, ám az okokra nem tért ki.

Képekben Johnny Depp képgaléria

2012.06.20 08:34ma.hu / MTI

14 évvel ezelőtt, 1998-ban ismerkedett meg egymással Johnny Depp és a francia származású színész-énekesnő, Vanessa Paradis, kapcsolatuk meseszerűen indult és egészen mostanáig úgy tűnt, üdítő kivételt jelent a nem épp tartós kapcsolatokról híres Hollywoodban. Ám a pár most nem részletezett okok miatt mégis külön folytatja útját - számolt be a meglepő hírről a Karib-tenger kalózai című filmszéria sztárjának szóvivője.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A közlemény szerint a pár "barátságosan vált el egymástól", és bár a számtalan erről szóló hír ellenére sohasem házasodtak össze, kapcsolatukból két gyermek is született: Lily-Rose Melody idén tölti be a 13. évét, Jack pedig 10 éves lesz. A pár mostanáig Franciaországban élt, és már év elején felröppentek a pletykák, hogy nincs köztük minden rendben, de csak most döntötték el végleg, hogy külön folytatják útjukat.

Ami azt illeti, Deppnek nincs sok ideje búslakodni, nemrég mutatták be a magyar mozik is az Éjsötét árnyék című filmjét, jövőre kerül bemutatásra A magányos lovas című alkotása, amely a 40-50-es évek nagy sikerrel futott tévésorozatának filmes feldolgozása, és egyes hírek szerint már készülőfélben van a híres kalózsorozat 5. részének sztorija is.

Még több hír Johnny Deppről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.