Nem szereti, ha megbámulják az emberek

Johnny Depp inkább magánrepül: akkor dohányozhat

Nem szereti sem azt, hogy bárhol megjelenve látványosság válik belőle, sem pedig azt, hogy a menetrendszerinti repülőkön tilos a dohányzás, így aztán Johnny Depp inkább magángéppel utazik.

2011.11.08 18:29ma.hu

Johnny Depp bevallotta: sokkal jobban szeret magánrepülővel utazni, mint a kereskedelmi légitársaságok gépeivel, legfőképp azért, mert ott nem lehet rágyújtani. Az már csak hab a tortán, hogy ha egy egyszerű gépen szeretne utazni, akkor amint beáll a sorba, a többi utas azonnal elkezdi bámulni.

"Egy magángépen füstölhetsz. Persze ez egy igen költséges szokás, mert természetesen csak a saját gépeden teheted ezt meg. A kereskedelmi repülés amúgy is kissé bizarr, mert amikor beállok a sorba, akkor már nemcsak egy egyszerű srác vagyok, aki épp sorban áll, hanem én leszek az újdonság" - magyarázta a sztár.

A 48 éves színész egyébként két és fél éve már egyszer abbahagyta a dohányzást, de miután befejezték Bruce Robinsonnal a Rumnapló című filmet, akkor megajándékozták egymást: a rendező több év józanság után alkohollal koccintott, Depp pedig rágyújtott egy ízletes szivarra.

Még több hír Johnny Deppről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.