Egy szerepért 15 millió dollárt kapott

Kiemelkedő gázsija van Johnny Deppnek!

Johnny Depp 2010 legjobban fizetett színésze a Forbes szerint,tehát idén Deppet fizetik a legjobban.

2010.09.13 10:15ma.hu

Kiemelkedő gázsiját Depp elsősorban az Őrült Kalapos megformálásának köszönheti (a figurát Tim Burton 3D-s Alice Csodaországbanjában hozta), de szépen fizetett a bemutatás előtt álló remake, a The Tourist is (15 millió dollárt kapott érte a hírek szerint a színész).

Johnny Depp mögött Ben Stillert találjuk, aki 38 milliót kaszált az elmúlt egy évben Éjszaka a múzeumban 2. és Utódomra ütök című filmjeivel (utóbbit december 22-én mutatják be az amerikai és december 23-án a magyar mozik).

Bronzérmet idén Tom Hanksnek sikerült szereznie: a Forrest Gump sztárja összesen 30 millió dolláros honoráriumot zsebelt be 2009 júniusa és 2010 júniusa között.

A tavalyi második helyezett, Adam Sandler idénre kissé visszacsúszott, de 26,6 milliós eredményével az első négybe még befért (habár ez az összeg kevesebb, mint a fele tavalyi fizetésének).

A TOP 10 további helyeit Leonardo DiCaprio (18,6 millió dollár), Daniel Radcliffe (16,6 millió dollár), Robert Downey Jr. (14,6 millió dollár), Tom Cruise (szintén 14,6 millió dollár), Brad Pitt (13,3 millió dollár) és George Clooney (12,6 millió dollár) foglalják el.

Top 10 lista

- Johnny Depp 77 millió dollár

- Ben Stiller 58 millió dollár

- Tom Hanks 46 millió dollár

- Adam Sandler 40 millió dollár

- Leonardo Di Caprio 28 millió dollár

- Daniel Radcliffe 25 millió dollár

- Robert Downey Jr 22 millió dollár

- Tom Cruise 22 millió dollár

- Brad Pitt 20.5 millió dollár

- George Clooney 19 millió dollár

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.