Indián asszony adta át a hivatalos papírokat

Nem vicc: komancs indiánok fogadták örökbe Johnny Deppet

Épp Új-Mexikóban forgat egy indiánokról szóló filmet Johnny Depp, de nem ez szolgáltatta az apropót a komancs törzs még élő tagjainak, hogy maguk közé fogadják a színészt.

2012.05.23 12:29ma.hu / MTI

Komancs törzstag lett Johnny Depp, miután az indián törzs egyik tagja ünnepélyesen átnyújtotta neki a proklamációt (az eseményt kihirdető okiratot - a szerk.). A sztár épp Új-Mexikóban forgat egy indiános filmet, melyben a főhős indián segítőtársaként jelenik meg a '40-50-es években futott The Lone Ranger című tévésorozat filmváltozatában.

Fotó: MTI

Az oklevelet a sztár május 16-án vehette át a komancs törzs vezetőjétől, LaDonna Harristól az asszony otthonában, ám a ceremóniáról a színész jelen lévő szóvivője, Jayne Ngo sem árult el részleteket. Az azonban biztos, hogy a komancs szokásoknak megfelelően Harris ezentúl a fiának tekinti Deppet.

Az ötlet egyébként akkor fogant meg a komancs vezető fejében, amikor egy interjúban olvasta, hogy Depp őslakos amerikainak tartja magát. A döntéshez kikérte gyermekei véleményét is, akik egyetértettek vele, így kerülhetett sor az ünnepélyes aktusra.

Még több hír Johnny Deppről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.