Füleit is átszabatta a valóságshow-sztár

VV Kinga: "nem feltétlen kellenek cicik" - de azért nagyobbat kért

Rendszeres fájdalmakat okozott, ezért az implantátumok cseréje mellett döntött VV Kinga, de ha már ott volt a plasztikai sebésznél, a füleit is átszabatta.

2012.06.13 12:29ma.hu / RTL Klub

VV Kinga melleit a fél ország láthatta a tévéképernyőkön vagy valamivel később az interneten keresztül, amikor a fiatal lány a ValóVilág legutóbbi részében gátlások nélkül fedte fel testét. Első ízben akkor dobta le a textilt, amikor a valóságshow versenyzőinek az általuk legvonzóbbnak tartott testrészéről kellett gipszlenyomatot készíteniük, majd az egyik férfimagazinnak is megmutatta kebleit, amit nem a természettől, sokkal inkább egy plasztikai sebésztől kapott.

Csakhogy ez utóbbit saját bevallása szerint nem a minőség vagy a szakmai képességek alapján választotta ki, hosszas mérlegelés után, hanem megkereste, ki vállalja a legolcsóbban a mellnagyobbító műtétet és kés alá feküdt. Ráadásul szüleinek is csak az utolsó pillanatban szólt, mert attól félt, hogy le fogják beszélni róla, vagy egyenesen meg is tiltják a beavatkozást. Ettől persze kár volt tartania, mert édesapja elmondta: nem konzervatív ebben a kérdésben, lányát felnőttnek tartja, és ha ő így döntött, akkor a szülők nem szólnak bele.

Két évvel a titkolt műtét után azonban most újra kés alá feküdt Kinga, mégpedig azért, mert egyre több apró jel utalt arra, hogy annak idején nemcsak az árat kellett volna figyelembe venni. A mostani szakember szerint önmagában sem a fájdalmak, sem a többi tünet nem indokolta volna a beavatkozást, de együtt már mindenképp azt mutatták, hogy korrigálni kell. Így hát végrehajtottak némi formai módosítást, majd azon melegében áttértek a lány füleire is, ami szintén régóta okozott problémákat neki.

"Mindig csúfoltak, hogy Dumbó vagyok, meg hogy elálló fülű, és amikor kijöttem a villából, akkor is tapasztaltam, hogy nagyon sok viccnek voltam az alapja" - magyarázta Kinga a Fókusznak, úgyhogy kivágtak némi felesleges porcot, és három hét múlva, a kötés lekerülése után remélhetőleg már nem kerül többé a gúnyolódások középpontjába emiatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.