Most nem volt oka hisztizni a cselszövőnek

Galéria - Hazaküldte VV Kinga a nagy manipulátort

Elsöprőnek nem mondhatjuk, de határozottnak és egyértelműnek igen azt a fölényt, amellyel VV Kinga kitessékelte a ValóVilágból a nagy manipulátorként megismert Pétert.

Kinga legyőzte a villa taktikusát képgaléria

2012.01.16 11:34ma.hu / RTL Klub

Nem ez volt a VV5 legfölényesebb győzelme, de az eredmény szempontjából tulajdonképp nem is igazán lényeges, hogy valaki 2 vagy 20 százalékkal tudott több szavazót maga mellé állítani, akár egyetlen különbség is elég ahhoz, hogy eldőljön, ki megy vissza egy párbaj után a villába és ki az, akinek búcsúznia kell a több milliós nyereménytől. Azt azonban senki nem tagadhatja, hogy a ValóVilág ötödik szériája méltán érdemelte ki a meglepetések versenye címet, hisz ezúttal is olyasvalaki maradt kinn, akit talán egy árnyalatnyival többen tartottak volna erősebbnek.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Ez természetesen a "kit várnak vissza a villalakók" összeállításból és az ex-villalakók véleményéből is épphogy csak érződött, a korábbi egészen markáns véleménykülönbségek után most egyformán kapott szavazatot VV Kinga és VV Péter is, és az adás közben megmutatott szavazati arányok is viszonylag kis különbséget mutattak.

A vasárnap esti Párbaj egyébként a szokott menetrend szerint zajlott: kisfilmek az ellenfelekről, könnyes búcsúzások, feszültséggel teli légkör a villában és a stúdióban egyaránt, örömteli és szomorú pillanatok felidézése, no meg némi szócsata a villa cselszövője és veteránja között, végül pedig az eredményhirdetés, ahol kiderült: még az egyre sűrűbbé és intenzívebbé váló hisztijei ellenére is a nézők jobban szeretik Kingát, mint a higgadt, ámde a szálakat mesterien szövögető Pétert.

A villa királylánya 58:42 arányban győzte le ellenfelét, így neki örülhettek társai - már aki örült -, teljes nyugalomban azonban mégsem dőlhet hátra, hisz hamarosan következik az újabb Kiválasztás és mint tudjuk, az ötödik ValóVilágban a párbajgyőzelem már nem jelent automatikus védettséget!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.