A taktika eddig sem vált be

Képek - Érzelmi döntést hozott: Pétert hívta ki VV Kinga

Meglepő, ugyanakkor vakmerő döntést hozott szerda este VV Kinga, amikor a zöld kendőt a nagy taktikus, Péter kezére tette. Elmondása szerint a vasárnapi kiválasztás óta sokkal erősebbnek érzi magát.

Péterre tette a zöld kendőt Kinga képgaléria

2012.01.12 10:34ma.hu / RTL Klub

Bár a többség arra számított, hogy Kingát kiborítja a kiválasztás, néhány nap után ő mégis úgy érzi, megerősödött a zöld kendőtől és izgatottan várja a hétvégi párbajt. Sőt: az erő három napja annyira vele van, hogy a szóba jöhető ellenfelek közül sikerült egy igencsak erős lakót kihívnia szerda este.

Igaz, hogy Péter eddig még nem került párbajhelyzetbe, így csak találgatni lehet, hogy vajon a nézők szemében mennyire erős a pozíciója, de ha a taktikázást vesszük alapul, akkor biztos, hogy nem ő jut eszünkbe, mint Kinga leginkább vesztésre esélyes ellenfele.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A kihívás előtti percekben a ValóVilág Cselszövője a riportszoba magányában elárulta: tisztában van vele, hogy a többiek a vasárnapi kiválasztás előtt megbeszélték, hogy őt fogják párbajra küldeni, de nem törte le, hogy áldozatul esett a taktikának. Persze ezt a taktikázást némiképp megnehezítette, hogy csak percekkel a ceremónia előtt derült ki, ki az a két játékos, akire biztosan nem lehet jeleket tenni sem akkor, sem szerda este, de ez nem zárja ki, hogy valóban jó előre átgondolták, miért lesz jó Kingára tenni a zöld kendőt.

Vera és Csaba az X-Faktor Duetthét végén védettséget szerzett, de ők nem is lettek volna veszélyben: Kinga mindenáron bosszút akart állni azokon, akik a jeleket pakolták rá. Seri és Eszter mellett azonban Pétertől esett neki a legrosszabbul a kiválasztás, ezért hosszas vívódás után úgy döntött: őt viszi magával vasárnap este a stúdióba, hogy a nézők döntsék el, kinek van továbbra is helye a villában.

"Sunyi és alattomos" - vélte ellenfeléről, és azt sem titkolta, hogy most végre nem ad lehetőséget a valóságshow veteránnak arra, hogy kibújjon a párbaj alól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.