Megint a jogászlányt küldték párbajra

Képek - Mi lesz itt? Ordítás és hiszti után újra VV Eszteren a kendő!

Többen is kaptak két jelet, mégis újra Eszternek kell a végeredmény szerint megmérkőznie valakivel a Való Világ villában.

Való Világ: ismét VV Eszterre tették a legtöbb jelet - mehet párbajozni képgaléria

2011.11.14 07:30ma.hu

Nem örvend túl nagy népszerűségnek a Való Világ Esztere: miután egyszer már visszajöhetett a villába, most újra ő kapta a legtöbb jelet a kiválasztáson. Bár a két taktikus, VV Péter és Attila Seherezádét szeretné kiejteni, de inkább kihívottként, mint kiválasztottként, Veronika pedig összetűzésbe került vele, de mégsem őt jelölte meg, hanem Kingát.

A többség Esztert küldte az újabb párbajra. VV Fecó távol érzi már a lányt magától, hasonlóan gondolkodott VV Attila is. VV Gergő semlegesnek érzi VV Esztert, ezért is tette rá a jelet. VV Csaba és Péter igyancsak a lányt jelölte meg.

Ismét ő kapta a zöld kendőt - képek a kiválasztásról ITT!

Mi sem bizonyítja jobban, hogy egyszer már nagyon szerettek volna tőle megszabadulni, mint hogy amikor első alkalommal kiküldték párbajozni és ő tért vissza, szabályosan megdermedtek és kitört a balhé.

Akkor VV Dya ellen állt ki a fekete hajú jogász lány, és Eszterért senki sem mondott beszédet a kortesbeszédek alkalmával. Két villalakó mondta, hogy viszont szeretné őt látni a villa falain belül, de nem tűnt úgy, hogy ezt komolyan mondják.

Nos, Eszter ezek után óriási fölénnyel verte meg Dyát a párbajon: 75 százalékot kapott, míg a bombázó csak 25-öt. A döbbenet akkor látszott igazán a villalakókon, amikor Esztert pillantották meg a párbaj után.

Dermedt csend lett, majd Kinga ordítani kezdett. Majd amikor lehetősége volt rá, hogy utolsó alkalommal beszélhessen Dyával, a barátnőjével, azt ígérte neki: ki fogja csinálni Esztert.

Ezek után izgalmas kihívásnak és párbajnak nézünk elébe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.