Kibékült a szerelmespár, de Sehri fél

VV Gergő: Seherezádé prűden áll a dolgokhoz

Hiányzik Seherezádénak az az időszak, amikor még nem csókolózhattak Gergővel: a tiltott gyümölcs édesebb volt neki, mint most, hogy már elvi akadálya nincs a kapcsolatuk kiteljesedésének.

Igazi a csók Seherezádé és Gergő közt? képgaléria

2011.10.25 17:42ma.hu / RTL Klub

Addig-addig illegette magát Seherezádé Gergő előtt és addig cukkolta, míg az Alfahím tényleg rákattant, most meg Sehi csodálkozik, hogy nem bírja levakarni se a fiút magáról. Persze addig egyszerű volt a dolga, míg hivatkozni lehetett kinti barátjára, Claudióra, de úgy látszik, ezt nem beszélték meg előre, hogy ne érje meglepetés az olasz barátot, amikor Sehit mással látja csókolózni, meg hogy ez nem megcsalás, csak a játék része.

Így hát Claudio úgy tett, mint hasonló helyzetben bármely épelméjű férfi tenne: üzenetet küldött a lánynak, hogy köztük vége mindennek.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!


A történet innen kezdve egyszerű lenne, hisz elhárult Sehi és Gergő elől az akadály, most már boldogan áldozhatnának a szerelem oltárán. Csakhogy a jelek szerint ettől épp a szőke leányzó pánikolt be, hirtelen behúzta a kéziféket, és amióta Gergő előtt szabad lenne a pálya, azóta kifejezetten irritálónak érzi a nyomulást.

Még Annamarinak is elpanaszolta, hogy jobban érezte magát, amíg még nem lehetett csókolózniuk sem, mert most egészen erőszakosnak érzi a közeledését. A múlt héten emiatt már egyszer össze is vesztek, de amikor látták, hogy Cristofel kiesésével a másik páros szétszakadt, jobbnak látták félretenni mindketten a sértettségüket és újra összeborultak.

De Sehi továbbra sem akar hallani semmiféle egyéb közeledésről. "Seherezádéban van egy szexuális blokkolás, hogy attól-e, hogy Claudio volt az egyetlen férfi az életében, vagy eleve a neveltetéséből adódóan, azt nem tudom, de picit prűden áll a dolgokhoz" - vallotta be Gergő a riportszobában a kamerának.

Közben pedig Sehi Annamarival kiókumlálta a megoldást: határidőt szab a fiúnak, amíg biztos, hogy még nem fonják szorosabbra a kapcsolatot egymás közt, és meg kell nézni, azalatt hogy viselkedik. "Ha jó fiú lesz, jutalmat kap" - zárta rövidre a "Halál".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.