Nem védte meg az éneklés se a Cselszövőt

Beérett a hiszti: VV Kinga mehet párbajozni

Egy egyszerű kéréssel kezdődött, sértődéssel és vitával folytatódott, majd óriási hisztivel ért véget a ValóVilla X-Faktor-hetének döntő reggele, ami Kingát ismerve már nem is tűnik annyira extrának.

X-Faktoroztak a villalakók képgaléria

2012.01.09 08:29ma.hu / RTL Klub

Véget ért a ValóVilág különleges dalversenye, aminek a rendezők ötletesen, ám nem túl indokoltan az X-Faktor Duetthét elnevezést adták. Ha röviden kellene összefoglalni, akkor nagyjából annyit írhatnánk: a játékosokról ha eddig csak sejtettük, mostanra végérvényesen kiderült, hogy nem az énektudásuk alapján kerültek a luxusbörtönbe, és ez még akkor is igaz, ha egyik-másik játékos hangja még éppen átcsúszik az elfogadható kategóriába.

Ilyen mezőnyben nehéz dolguk volt a szavazóknak, akiknek azt kellett eldönteniük, melyik párosnak adják a győzelmet és ezáltal a védettséget, márpedig dönteni muszáj volt.

A döntő napja már az indulásnál megtelt feszültséggel, amikor Attila azt kérte Kingától, hogy rakjon rendet a nappaliban. A körmét lakkozó Cselszövő jó szokása szerint ezúttal is öt másodperc alatt gyorsult százra, már ami a hiszti mértékét illeti, nem értette, milyen jogon utasítja őt az Összeférhetetlen bármilyen házimunkára, és az sem hatotta meg, hogy mindenki más javában csinál valami hasznosat: ki a reggelit készítette épp, ki a hálót takarította.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Attila pincsiként szegődött Kinga nyomába és nem akart leszállni róla, míg ő nem teljesíti a villamesteri utasításokat. A veszekedést még a mentorok megérkezése sem csillapította, csak a próba elkezdésére vonatkozó erélyes felszólítás vetett véget a puffogásnak.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Ám bárhogy hívták, a boldogság végül nem akart hazajönni, még este sem. Igaz, a begyűjtött 22 százaléknyi szavazattal sikerült több nézőt Kingának és Fecónak maga mellé állítania, mint az Eszter-Péter duónak. Utóbbiak a Rednex Cotton Eye Joe-jával próbáltak maradandót alkotni, csak a hang messze elmaradt a hangulattól.

A duett döntő második helyezettje Seherezádé és Attila kettőse lett a United Keserű méz című számával, az abszolút győzelmet pedig Vera és Csaba szerezte meg a Magna Cum Laude Színezd újra című számával. Ez egyben azt is jelentette, hogy rájuk a kiválasztáson nem lehetett jelet tenni, de a villalakók többségét ez nem is zavarta, hisz a héten folyó taktikázás során az ő nevük nem is merült fel.

Nem mintha Kingáról olyan sokat beszéltek volna a héten, de hét társa közül végül hárman is úgy gondolták, legközelebb ő bizonyítsa be a stúdióban, hogy van még keresnivalója a villán belül. Péter, Seherezádé és Eszter szava volt a döntő ebben a kérdésben, de jutott jelölés Fecóra (Attila), Serire (Fecó), Attilára (Vera) és Eszterre (Csaba, Kinga) is.

A Kiválasztottnak most néhány napja van a töprengésre, míg kitalálja, ki az, akivel szemben van némi esélye a visszatérésre, de hogy ki lesz ez, és hogy van-e olyan, akit a nézők kevésbé tudnak elviselni, mint a szőke lány egyre rendszeresebbé váló kiborulásait, az egyelőre a jövő titka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.