Élő show-ban kapta le a melltartóját

Hoppá: Madonna kipakolta a mellét a koncerten - 18+ fotóval!

Mi tagadás, ritkán járja be a világsajtót olyan fotó, amelyen feszes ifjú hölgyek helyett egy 53 éves nő mutogatja a mellét, ám Madonna esetében egyértelmű, hogy kivételt lehet tenni. Az énekesnő koncert közben dobta ki a bimbóját.

2012.06.12 10:29ma.hu

Irigyei szerint Madonna csillaga leáldozófélben van, a legújabb albuma sem sikerült olyanra, amilyennek várták, így aztán lehet, hogy ennek is betudható a törökországi koncertjén történt kínos, ám véletlennek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető közjáték. Talán az énekesnő így akarta bebiztosítani, hogy odafigyeljenek rá és megint a címlapokra kerüljön, és valljuk be, ez sikerült is neki.

Fotó: YouTube

Isztambuli koncertjén ugyanis előbb csak a fellépőruhájától szabadult meg, aztán elkezdte húzgálni a melltartója pántját is, de úgy tűnt, talán mégsem lépi át ezt a határt. A közönség azonban egy emberként zúdult fel, mire Madonna felbátorodott, és nem az intim darab pántjánál fogva, hanem egy parányi kapocs segítségével mégiscsak szabaddá tette jobb keblét.

Azt viszont elég nehéz megítélni, hogy a hátán olvasható felirat ("No Fear" - Ne aggódjatok) valóban megnyugtatta-e a közönséget, főleg, hogy az országot jellemzően a puritán iszlám vallás uralja, márpedig nekik már ennél jóval kevesebb is kicsapja a biztosítékot.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.