Közös projecten gondolkozik a szupersztár

Madonna most Adele-re vetett szemet

Az idei Super Bowl döntőjének félidejében az egyik színpadra lépő sztár Madonna volt, ám mint most bevallotta, eredetileg úgy tervezte, hogy Adele-lel közösen adnának elő egy dalt.

2012.04.19 18:29ma.hu

Noha egymaga is képes a forráspontig hevíteni a közönséget, Madonna gyakorta lép színpadra más hírességekkel közösen. Így történt ez az idei Super Bowl döntőjének szünetében is, amikor leghíresebb számai mellett Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével adta elő legújabb, Give Me All Your Luvin' című számát, és bár ő maga ezúttal kimaradt a botránykeltésből, azért csak sikerült néhány napig beszédtémává válnia: a háta mögött táncoló M.I.A. egy felszabadultabb pillanatában egyezményes jelzéssel intett be a közönségnek.

Fotó: madonna.com

Azt már sosem tudjuk meg, hogy ez a botrány elkerülhető lett-e volna, ha megvalósul eredeti terve, vagy a közös szám miatt színpadra kerülő ifjú rapper akkor is megfeledkezett-e volna magáról, de az biztos, hogy Madonna másvalakivel is szívesen szerepelt volna. Ő pedig nem más, mint az angolok egyik legnagyobb kedvence, Adele.

Legalábbis most erről mesélt az 53 éves popkirálynő, bevallva, hogy nagy rajongója a Someone Like You című szám előadójának, ám végül mégsem sikerült megvalósítani a nagy álmot, mert az amerikaiak nemzeti sporteseménye idején Adele még javában lábadozott a torokműtéte után. Ennek ellenére Madonna nem tett le elképzeléséről, elárulta, hogy továbbra is nagyon szeretne együtt dolgozni az angol énekesnővel. "Zseniális, imádom őt!" - lelkendezett.

Nos, ami azt illeti, Adele nemrégiben újra fejest ugrott a munkába, hangja ismét a régi, így ki tudja, talán hamarosan tényleg egy közös Madonna-Adele-számmal rukkolnak elő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.