Életnagyságban, bronzból készülhet az alkotás

Szobrot állítanak Amy Winehouse-nak

Életnagyságú bronzszoborot kap Amy Winehouse az észak-londoni Camdenben, ahol egykor lakott.

Valóságos szentély lett Amy Winehouse házának környéke képgaléria

2012.06.09 09:29MTI

Az énekesnőnek a camdeni Roundhouse-ban akarnak emléket állítani. A híres kör alakú zenei aréna első emeleti balkonjára tervezik a szobrot - osztotta meg értesülését pénteken a The Guardian online kiadása. "Úgy gondoljuk, fontos, hogy Amy zenei életre gyakorolt hatásának emléket állítsunk Camdenben, de az ötlet egyelőre még kezdeti fázisban van" - mondta el a Roundhouse szóvivője.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A Back to Black című lemezzel befutott Amy Winehouse népszerű alakja volt a camdeni zenei szcénának. Az énekesnő az alkohollal és drogokkal vívott hosszú küzdelem után 2011 júliusában hunyt el. Édesapja szerint az életnagyságú bronzszobor az erkélyről tekintene ki Camden Townra.

Az énekesnő egykori otthonát családja a közlemúltban kezdte árulni 2,7 millió fontért.

Még több hír Amy Winehouse-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.