Újraforgatják A hét mesterlövészt

Vadnyugatira vált Tom Cruise: ő lehet a fő mesterlövész

Bennfentes forrásra hivatkozva olyan sajtóhírek röppentek fel, miszerint nemcsak újraforgatnák A hét mesterlövész című klasszikust, de annak főszerepét Tom Cruise játszaná el.

2012.05.24 08:29ma.hu / MTI

Nehéz Tom Cruise-t vadnyugati cowboyként elképzelni, bár az igaz, hogy játszott jónéhány akciószerepet, de a hamarosan 50. születésnapját ünneplő színész máig megőrizte kisfiús, ártatlan vonásait, ami szöges ellentétben áll attól a külsőtől, amit a westernfilmek klasszikus hőseitől megszoktunk. Mégis úgy hírlik, hogy a színész a hősszerelmes vagy az izgalmakban bővelkedő akcióhős figurák után most coltot vesz a kezébe és a homlokába csapott kalappal a vadnyugatot tisztítja meg a rosszfiúktól.

Fotó: tomcruise.com

>Ha azonban igazak azok a bennfentes információk, melyeket a The Sun című brit bulvárlap szerzett, akkor A hét mesterlövész című film tervezett remake-jében Cruise játszhatja a revolverhősök vezetőjét, Christ, akit 1960-ban Yul Brynner alakított. A név nélküli informátor azt is elmondta, hogy a Mission: Impossible filmek sztárja nemcsak nagy rajongója a westerneknek, de kifejezetten izgatott a munka megkezdése miatt.

A filmet újraforgató MGM stúdió egyelőre a többi szerepre még keresi a színészeket, de nincsenek könnyű helyzetben, ha szeretnék felülmúlni az eredeti gárdát: a banditák által fenyegetett kis mexikói faluban 50 évvel ezelőtt többek közt Steve McQueen, Charles Bronson és James Coburn gondoskodott a rendről, míg a "rosszfiúk" vezetőjét az eredeti gárdából egyedül életben lévő, 96 esztendős Eli Wallach játszotta.

Még több hír Tom Cruise-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.