Tom Cruise jövőre ünnepli 50. születésnapját

Nem aprózza el: világkörüli szülinapot tervez a sármos akcióhős

Kereken 50 éves lesz 2012-ben Tom Cruise, és ebből az alkalomból nagyszabású ünneplést tervez: az egész világon átívelő bulizásra készül, minden országban megállva.

2011.12.13 18:29ma.hu

Az 50. születésnap minden ember életében jelentős esemény, amit a barátok és rokonok lehetőség szerint igyekeznek is minél emlékezetesebbé tenni. Tom Cruise viszont mindenkin túltesz, ráadásul saját maga gondoskodik arról, hogy tökéletes legyen az ünneplés: az egész világot bevonná a nagy buliba.

Fotó: tomcruise.com

Na persze nem egyszerre, de úgy képzeli, hogy sorban megáll a világ legnagyobb városaiban és ott felköszönthetik a rajongók. "Július 3-án töltöm be az 50. születésnapom, és úgy tervezem, hogy hatalmas partikat csapunk. Minden országban bulizok, valahogy így: helló, emberek, 50 éves vagyok, hol a banzáj?"

A nagy tervezgetések ellenére azonban már most borítékolni lehet, hogy az igazi születésnapján nem lesz semmilyen nagy parti, mert nyáron épp egy új filmen fog dolgozni a színész. Ettől függetlenül ragaszkodik hozzá, hogy a nagy napon nem szeretne munkával foglalkozni. "Valahova elmegyünk majd, de valószínűleg egy forgatáson fog érni a nagy nap, tulajdonképp ez az, amit szeretek csinálni" - magyarázta.

A tervezés komolyságát viszont az is jól mutatja, hogy már a menüt is elkezdte kitalálni: valami közös főzőcskézésre gondolt családjával, például egy kellemes grillvacsora keretében.

Még több hír Tom Cruise-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.