Ötletek a terasz otthonos dekorálására

Képek - Hogyan legyünk kint is bent?

Amint elérkezik a kellemes nyári idő, székhelyünket legszívesebben áttennénk a teraszra vagy a kertbe. Miért is ne tehetnénk meg? Íme néhány remek ötlet.

Otthon - Így csináljunk kültéri nappaliszobát! képgaléria

2012.05.21 15:55ma.hu

Ha odakint még éppen kellemes szellő fujdogál, csicseregnek a madarak, brekegnek a békák, sokkal szívesebben kávézunk, olvasunk, sőt, dolgozunk laptop segítségével a teraszon, a kertben, mint odabent a lakásban - ahol egyébként az év nagy részében tartózkodunk...

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Használjuk ki a lehetőséget, és egy kis változtatással alakítsuk igazi szabadtéri nappaliszobává!

Hogyan? A kerti bútorokra kerüljenek kényelmes párnák, takarók. Legjobb, ha a dohányzóasztal könnyen mozgatható könnyen tisztítható.

Szükségünk lesz egy kis hangulatvilágításra is - lámpára vagy lámpákra, amelyek szabadtéren is megállják a helyüket.

A teraszra ugyanúgy kerülhet szőnyeg, mint a szobába, de természetesen kültéri, ami elég strapabíró, mégis jól mutat és lehetővé teszi, hogy mezítláb járkáljunk rajta.

A teraszra átmeneti karnist is szerelhetünk, amelyre üde, világos függönyök kerülhetnek - a hűsölést is biztosítva.

Célszerű, ha a kültéri nappalit körülveszik a növények is - így több módon is védjük magunkat az erős naptól.

Az egyszerűbb asztalt különleges, az időjárásnak is ellenálló dekorációval tehetjük érdekesebbé. Egy kis dekoráció a virágok kaspóit is mutatósabbá teszi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.