Rendhagyó kerti bútorok a kellemes környezetért

Képek - Amiért érdemes kiköltözni a kertbe...

Ha eljön a jó idő, kertünket, teraszunkat is igyekszünk egy kicsit megújítani, kellemesebbé, vendégcsalogatóbbá tenni - íme néhány rendhagyó kerti darab, ami segíthet.

Otthon - Hangulatos kerti bútorok hűsölésre! képgaléria

2012.05.10 15:50ma.hu

Ki ne szeretné idejét a kellemes kertben tölteni, ha az időjárás végre lehetővé teszi? Az emberek többsége kihasználja a lehetőséget egy kis hűsölésre, ha van hol: legyen az kert, erkély vagy terasz.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: dedon.de

Ahhoz persze, hogy a környezet csalogató legyen, érdemes rendben tartani a növényzetet és kialakítani egy hívogató hűsölő helyet, egy zugot, ahol ki lehet rakni a székeket és az asztalt, vagy a napozóágyat.

A galériában néhány rendhagyó ötletet találunk arról, milyen kerti bútorok és egyéb kiegészítők dobhatják fel idén a nyarat.

Már látványra is nagyon hangulatos például a fészek-szerű függő szék. A fabútorok kedvelői különösen örülhetnek a fából, vesszőből készült daraboknak, amelyek mindig remekül illeszkednek a zöld környezetbe.

Azoknak is van azonban bőven választási lehetősége, akik a fém ülőalkalmatosságokat részesítik előnyben - napozóágyból, fotelból is akadnak szép darabok.

Újdonságnak számítanak a többszínű, szőtt hatású kerti székek. Nagy népszerűségnek örvendenek a "lounge" stílusú, széles kerti bútorok, amelyek igen nagy helyet követelnek maguknak a teraszon.

Némelyiket szinte sajnáljuk használni kültérre, mert olyan szépek, a hangulatos párnákkal együtt pedig akár bent is el tudjuk őket képzelni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.