A kikiáltási árat se adták meg az utolsó fotókért

Senkinek sem kellett a pucér Marilyn Monroe

Nem találtak gazdára egy New York-i árverésen Marilyn Monroe utolsó hivatalosnak tartott fotói, egy aktsorozat darabjai.

2012.05.09 16:29MTI

A filmcsillag halála előtt hat héttel készült felvételeket a Bonhams aukciós ház kínálta eladásra helyi idő szerint kedd este, de még a kikiáltási árat sem akarta megadni értük senki. A fényképek árát előzőleg 18-25 ezer dollár közötti összegre taksálták.

A fotókat Bert Stern készítette a szexszimbólumról a Vogue divatmagazin számára. A képeken Marilyn Monroe ruha nélkül látható, a felvételek között van olyan, amelyen egy pezsgősüveggel a kezében, egy ágyon fekve szerepel.

Marilyn Monroe-ra 1962 júniusában holtan találtak lakásában, szakértő szerint altató-túladagolás okozta halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.