Let's Make Love

Eddig nem látott Marilyn Monroe-fotók kerülnek kalapács alá

Soha korábban be nem mutatott Marilyn Monroe-fotók kerülnek kalapács alá a hozzájuk tartozó szerzői jogokkal együtt egy két hét múlva esedékes árverésen Los Angelesben.

2012.03.16 20:24MTI

A hírességek tárgyaira szakosodott Darren Julien aukciósház péntek közlése szerint több mint 100, mindeddig kiadatlan fotót adnak el a legtöbbet kínálónak.

A fényképek Allan Snyder, a filmcsillag-szexszimbólum személyi sminkesének hagyatékából származnak. A fotók egyikén a sminkes éppen a Szeressünk! (Let's Make Love) című 1960-os filmjéhez készíti ki a fehérneműt viselő színésznőt.

A fotókon kívül árverésre kerülnek a március 31-április 1-i aukción Monroe által Snydernek küldött levelek, táviratok, sőt egy pénzcsíptető is, amelyet a díva ajándékozott a sminkesnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.