Kudarcba fulladt az argentin árverés

Senkinek nem kellett a pornós Marilyn Monroe

Kudarcba fúlt egy állítólag Marilyn Monroe-val a negyvenes években készült szexfilm argentin árverése.

2011.08.08 13:24MTI

A hétvégi aukción kétmillió argentin pesóról (92 millió forint) indult volna a licitálás, ám egyetlen vásárló sem akarta megadni ezt az árat. A filmet egy spanyol koncertszervező, Mikel Barsa kínálta eladásra a kópia tulajdonosainak megbízásából.

Az árverés előtt azonban a Monroe-hagyaték gondozói közleményben hozták nyilvánosságra, hogy a Barsát beperelik csalásért és szellemi tulajdon megsértéséért.

Barsa ugyanakkor közölte, hogy tárgyal egy meg nem nevezett vásárlóval, aki reményei szerint fele áron megveszi a hatperces, szemcsés fekete-fehér filmet, amelyet szerinte 1947-ben vettek fel a húszéves Monroe-val, akit akkor még csak Norma Jean Bakerként ismertek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.