Séta közben jött a fura ötlet

Így lett Beyoncénak növénynevű gyereke

Három hónappal a kis Blue Ivy születése után Beyoncé fényt derít a kisbaba különleges nevének titkára.

2012.04.11 16:29MTI

A harmincéves énekesnő tucatnyi fotót és videót töltött fel a Tumblr-oldalára. "Ébredés után kis sétát tettünk és közben egy csodaszép kék repkény (angolul Blue Ivy) mellett haladtunk el. Azt hiszem, ez a név épp megfelelő lenne" - meséli Beyonce az egyik, nyaralásukon készült videóban.

Blue Ivy januárban született New Yorkban, ő Beyonce és a rapper Jay-Z első gyermeke. A pár már a babáról készült első képeket is elérhetővé tette a nagyközönség számára.

Más ismert sztárok gyakran milliókra tesznek szert gyermekük első fotójának megjelentetéséből. Angelina Jolie és Brad Pitt ikreinek első fotói például 14 millió dollárba kerültek. A pénzt a sztárpár jótékony célokra fordította.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.