Életmód-kampányba kezd az énekesnő a séffel

Janicsák Veca lezsírozza Buday Péterrel... az egész országot!

Nincs megállás Janicsák Veca életében. Egymást érő koncertek, napokig tartó klipforgatás és fokozott koncentrációt igénylő stúdiómunkák. Nem kétség, strapabíró szervezet kell ahhoz, hogy mindezt mosolyogva végig lehessen csinálni.

2012.04.10 12:29RedLemon

A gyönyörű énekesnő úgy döntött, életmódváltó programba kezd, és erre ösztönzi embertársait is. Az „Ez zsír!” kampányban a Magyar Televízió séfjével, Buday Péterrel igyekszik az országot 1 millió kilótól megszabadítani. Rendszeresen lovagol, fut, kerékpározik és a megfeszített tempójú munka mellett igyekszik egészségesen étkezni.

Janicsák Veca így tartja magát kondiban, hogy állja a fellépésekkel járó megpróbáltatásokat. A gyönyörű énekesnőt a Life.hu női portál kérte fel az „Ez zsír!” kampány nagykövetének, hogy tapasztalataival segítse a fogyni vágyó embereket.

Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben, hiszen a rajongók is szívesebben látnak egy kiegyensúlyozott embert a színpadon. Nem mellesleg, jó lenne majdan együtt játszani az unokáimmal, ehhez pedig egészségesen kell élnem. Hiszek a kisugárzásban, a belső értékek fontosságában, de természetesen mint minden nő, én is szeretnék a lehető legjobban kinézni. Ha az Ez zsír!-ral egészséges életre ösztönözhetem az embereket, az máris jót tesz a lelkemnek” – mondta Veca.

Fotó: RedLemon


A dögös énekesnő Buday Péter sztárszakáccsal 1 millió kilótól szeretné megszabadítani az országot. A jelentkezőket a www.life.hu/ez-zsir oldalon várják, ahol minden regisztráló a saját paraméterei alapján kap életmódváltó programot, többek között étrendjavaslatokkal, otthoni edzéstervekkel és kalkulátorokkal, amit aztán a nap 24 órájában nyomon követhet interneten és mobilon is.

A Webszakács online főzőoldalról is ismert Buday Péter amellett, hogy videós felvételeken szemlélteti saját ételeinek elkészítési módját, maga is veszíteni szeretne súlyából. „Bármennyire is figyelek az étkezéseimre, rájöttem, hogy mozgás nélkül nincs fogyás. Éppen ezért azt vallom, hogy együnk finomakat és mozogjunk jókat!" – buzdít a Most a Buday! sztárja.

"A honlapon rövid videókban olyan finom és élvezetes ételeket mutatok be, amelyek nem csak egészségesek, hanem színesítik is az étrendet. Magam is fogyni szeretnék a program segítségével, három hónap alatt 20 kiló mínuszt tűztem ki célul, júliusig ennyit tartok ideális és egészséges súlyvesztésnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.