65 évesen érte a vég a zenészt

Ismét lecsapott a rák: elment a Doobie Brothers dobosa is

Wyomingi otthonában érte a halál a 65 éves Michael Hossackot, aki hosszabb ideje harcolt a rák ellen, de végül alulmaradt a küzdelemben.

2012.03.14 14:29ma.hu / MTI

Rákbetegség végzett a 65 éves Michael Hossack dobossal, aki 1971 és 1973 között a Doobie Brothers együttesben szerzett hírnevet, később visszatért a zenekarba, 1987-től egészen 2010-ig, betegsége felfedezéséig a legendás bandával járta a világot. A csapat menedzserének közlése szerint Hossack az amerikai, Wyoming-állambeli Dubois-ban lévő otthonában hunyt el.

A Doobie Brothers különlegességeként említi a szakirodalom, hogy rendre két dobossal játszottak, ami ha nem is egyedülálló a műfajban, de ritkaságnak számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.