Willow Smith teljesen kopaszra borotválta a fejét

Sokkoló: Will Smith 11 éves lánya elvesztette a haját!

Eleinte tincsekbe fonott hajjal ismerte meg a világ, aztán Willow Smith egy merész húzással a feje egy részén leborotválta a haját, mert úgy "vagányabb". Hogy most mi vitte a teljes kopaszságra, rejtély.

2012.02.03 18:29ma.hu

Egyes vélemények szerint bátor, mások szerint viszont kifejezetten felháborító az, amit Willow Smith tett magával: a mindössze 11 éves gyereksztár teljesen kopaszra borotválta a fejét és így pózolt a világhálóra feltöltött fotón.

A híres színész-rapper Will Smith és modell felesége, Jada Pinkett lánya igen korán berobbant a celebvilágba, 9 évesen már az év nagy felfedezettjeként emlegették és az előadóként is ismert producer, Jay-Z vette "kezelésbe" a kislányt.

A hatás szinte hetek alatt meglátszott: a bájos arcocskájú gyereklányból hirtelen vadóc külsejű kamasz vált, vékony tincsekbe fonott hajának felétől gyorsan megszabadult - nemcsak hosszában, de mennyiségben is -, a maradékot meg oldalra fésülve úgy kezdte hordani, ami valljuk be, egy 9-10 éves gyerektől még a liberálisabb elveket vallók szerint is erős.

A mostani váltás meg végképp kiverte a biztosítékot a rajongók közt: Willow teljesen kopasz fejjel jelent meg az interneten. Egyelőre nem tudni, szülei mit szólnak a különös haj-, vagy inkább fejviselethez, mindenesetre jelen pillanatban inkább hasonlít az apjára, mintsem egy hamarosan nővé cseperedő tinilányra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.