Clint Eastwood mindene a Lola nevű rágcsáló

Mókusba lett szerelmes a világhírű színész?!

Valósággal megszállottja lett Clint Eastwood egy mókusnak, amelynek a Lola nevet adta: kollégái elmondása szerint a kis állatka kedvéért még az irodája ajtaját is nyitva hagyja, ha dolgozik.

2012.01.02 15:29ma.hu

Megszállottjává vált a Lola nevű mókusnak Clint Eastwood, aki egy ideje eddigi szokásától eltérően még az irodája ajtaját is nyitva hagyja, hogy a kis rágcsáló kedve szerint tudjon ki-be járkálni hozzá. Az egyik bennfentes szerint már-már szerelemnek is nevezhető kapcsolat Los Angelesben, a Warner Bros. stúdiójában kezdődött, ahol először találkozott a színész és "pártfogoltja", azóta pedig teljesen elválaszthatatlanok.

Eastwood mindig tart egy zacskó héjas mogyorót a könyvespolca alján, így ha esetleg Lola megéhezik, akkor sincs semmi gond. "Clint rettentő mérges lenne, ha Lola egyszer eltűnne. Nagyon élvezi a társaságát" - mesélte az egyik munkatárs.

Persze nem Eastwood az egyetlen, aki odáig van az állatokért, Paris Hilton például egész állatkertnyi kisállatot rendelt magának a legutóbbi születésnapi partijára. A miniatűr állatseregletben volt egy hiúz, egy sündisznó, egy mókusmajom és egy lajhár is, a szállítókat pedig külön figyelmeztette, hogy óvatosan bánjanak az állatokkal.

A beszámolók szerint a különc szőkeség kifejezetten érdeklődőnek tűnt az állatokkal kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.