Egykori válása örökre megbélyegezte a lányát

Nem megy férjhez Clint Eastwood lánya - az apja miatt!

Évekbe telt az egykori fürdőruha-modellnek feldolgoznia szülei válását, így most, 39 évesen azt mondja, soha nem fog férjhez menni, és ennek épp az apja, a híres színész az oka.

2011.08.09 18:29ma.hu

Kizártnak tartja Clint Eastwood lánya, hogy valaha férjhez menjen, ami miatt apját teszi felelőssé. A most 39 éves Alison Eastwood mindössze 6 esztendős volt, amikor apja elhagyta Maggie Johnson fürdőruha-modellt Sondra Locke színésznő miatt, aztán évekbe telt feldolgozni az ekkor kialakult elutasítottság érzését.

Clint Eastwood és Alison (Fotó: Zimbio)

Apja hűtlenségében a legrosszabb számára az volt, hogy a saját szemével látta, hogyan megy tönkre az anyja. "Pokoli volt végignézni, ahogy ezen az egészen keresztülment." - magyarázta, és bevallotta, hirtelen kellett felnőnie neki is, hogy segíthessen az anyjának feldolgozni a veszteséget.

"Gyerekként nehéz felfogni a szakítást... Elutasítottnak éreztem magam, és összeomlott az önbecsülésem. Tinédzseréveim alatt tudatosult bennem a szüleim válása: hat évesen nem értettem meg a hűtlenséget, de ahogy idősebb lettem, nagyon dühös lettem. Lázadtam és állandóan harcoltam, ami ellen csak lehetett. Amikor 20 éves lettem, úgy döntöttem: oké, felnőttként fogok viselkedni. Elhatároztam, hogy magam mögött hagyom a múltat és végre elindulok a jelenbe." - magyarázta Alison.

Az azóta eltelt közel két évtizedben szerencsére javult a kapcsolata az apjával, de arra továbbra sem tud gondolni, hogy szobrász barátjához feleségül menjen vagy gyereket szüljön neki.

"A válás nagy hatással volt rám. Most töltöttem be a 39. évemet, és nem mentem férjhez, de nem is tervezem, miután gyerekként láttam, mivel járhat ez. A bennem élő kislány még mindig megakadályozza, hogy én magam is felborítsam egy gyermek életét." - vallotta be a híresség lánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.