Ízléses és szexi összeállítások szilveszterre

Képek - Kivillanó comb vagy inges-nadrágos? Az üzenet így is világos

Ha még nem döntöttük el, milyen összeállítás is lenne a legmegfelelőbb az év végi buliszezonra, most kaphatunk néhány változatos tippet.

Divat - Ízléses és szexi összeállítások szilveszterre! képgaléria

2011.12.28 11:25ma.hu - Fotó: Fotó: fashion-style.becomegorgeous.c

Az év végén általában mindenki elmegy legalább egy óévbúcsúztató rendezvényre: hívnak a barátok, tornyosulnak a bulihegyek. Ezekre az eseményekre illik egy kicsit kiöltözni, de ez nem jelenti azt, hogy kötelező az alkalmi ruha.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: fashion-style.becomegorgeous.com

Ízlésesnek, ünnepélyesnek és szexisnek lenni úgy is lehet, ha a nekünk legjobban tetsző stílusú holmikat viseljük, kicsit ünnepélyesebb összeállításokban.

A hölgyek többsége kedveli a fekete, könnyed alkalmi ruhákat, amelyek nem szorítanak sehol, de mutatósak és szexisek. A miniruhához jöhet a bőrszerkó is.

Nagyon divatosak az egyik vállat teljesen szabadon hagyó ruha- és felső típusok. Hogy a hatás még dögösebb legyen, lófarokba kötött hajjal ideálisak.

Egy fekete, alakra simuló, nőies pulcsi és nadrág számos, alkalomhoz illő bizsuval azonban ugyanúgy lehet ünnepélyes és csinos, mint egy alkalmi ruha.

Jó választás a fekete-fehér kombináció is, az ünnepi fekete felsőt és nadrágot viselhetjük fehér blézerrel és bizsukkal a nyakban, a csuklón.

Használjuk ügyes kiegészítőkként a bizsukat, és ne feledjük, egy dögös körömcipő mindig telitalálat, szűk nadrághoz különösen ajánlott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.