Eperrel és tejszínhabbal igazi desszert

Turbózd fel a grépfrútot!

Turbózzuk fel a grépfrútot, és máris kiváló, ínycsiklandó desszert lesz belőle - a töltött változathoz eper és tejszínhab dukál...

2011.12.08 06:35ma.hu

Gyümölcs, és mégis desszert: próbáljuk ki a töltött grapefruit-ot, melyben a jótékony hatások a mennyi ízzel keverednek.

Hozzávalók 4 személyre:

- 4 grapefruit
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg eper
- 5 dl tej
- 2 dl tejszín

A grapefruitot keresztben felvágjuk, a belsejét kivesszük, húsát lehártyázzuk és apróra vágjuk. Az epret szeletekre vágjuk.

A puding-porból és a tejből krémet készítünk úgy, hogy az elkészült pudinghoz hozzáadunk 2 dl tejszínből vert kemény habot.

Ezzel töltjük meg a gyümölcshéjakat. Eperdarabokkal díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.